01

Service

Budgetteren, sparen, investeren en het stellen van financiële doelen

Op zoek naar een partner die met je meedenkt over je persoonlijke financiën?

Wat onderscheidt Informathree van andere dienstverleners? Informathree bestaat uit een team van hoog opgeleide jonge professionals met een oog op de toekomst. Wij zorgen ervoor dat we altijd met jou communiceren over de huidige stand van zaken, dit kan wat ons betreft al via een simpel Appje, we weten namelijk dat iedereen druk is en overal voor mailen is niet meer echt van deze tijd, vinden wij. Is er dus nog iets wat je graag zou willen weten of een vraag waar je mee zit? Wij zijn gemakkelijk te bereiken!

Heb jij als individu of ondernemer behoefte aan een sparrings partner of adviseur. Dan helpen wij je graag, met onze ervaring bij het geven van advies vanuit onze positie als boekhouder doen we dit op zakelijk gebied namelijk als dagelijks. Daarnaast hebben wij als boekhouder en adviseur, mocht je ondernemer zijn, doorgaans al inzicht in je zakelijke financiële positie en kunnen we dit gemakkelijk met jou doortrekken naar het persoonlijke om hier ook het maximale uit te halen. Dit zorgt ervoor dat jij op persoonlijk gebied perfect aansluitend advies kunt krijgen dat gebaseerd is op het complete plaatje.

Waar helpen wij mee?

  • Budgettering: Het maken van een budget om inkomsten en uitgaven bij te houden, zodat geld op passende wijze wordt toegewezen aan verschillende behoeften en prioriteiten.
  • Sparen: Geld opzij zetten voor korte- en langetermijndoelen, zoals noodgevallen, onderwijs, pensioen of de toekomstige studie van kinderen
  • Investeren: Geïnformeerde beslissingen nemen over hoe jij vermogen kan kan laten groeien, denk hierbij aan aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, onroerend goed of andere financiële instrumenten.
  • Schuldbeheer: Het begrijpen en effectief beheren van schulden, hoe kom ik hier het snelste vanaf of dien je juist een schuld op je te nemen. Schulden zijn namelijk niet altijd onvoordelig.
  • Pensioenplanning: Plannen voor een veilige en comfortabele pensionering, en als het even kan, hierdoor ook nog een minder belasting betalen.
  • Belastingplanning: Het strategisch beheren van belastingen om financiële resultaten te optimaliseren en belastingverplichtingen te minimaliseren.
  • Het stellen van financiële doelen: Het definiëren van korte- en langetermijndoelen en een plan maken om deze in de loop van de tijd te bereiken.
  • Financiële educatie: Verbetering van jouw financiële geletterdheid door jou mee te nemen in de bovenstaande stappen.

Behoefte aan meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Neem dan contact op met Informathree middels het contactformulier & laat ons weten waarmee wij kunnen helpen.

03

Contactformulier

Behoefte aan meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem contact op.

Persoonlijke informatie

Uw bedrijf

successful

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.
Koch - Finance Webflow template image

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Bespaar tijd en geld door uw financiële administratie uit te besteden aan Informathree

niels knorren

Co-Founder

Koch - Finance Webflow template image
Personal Finance